Laatste nieuws
13.15Engelse YouTuber organiseert geweldige actie voor zijn voetbalclub, maar het eindigt allemaal in mineur
13.12Slot gunt in laatste wedstrijd als Feyenoord-coach basisplek aan Jahanbakhsh
13.00Update: 'Chelsea heeft beet en betaalt 65 miljoen voor Braziliaanse Messi'
13.00Gasperini zwijgt over Napoli, Benfica slaat toe
13.00Zirkzee niet bij selectie Bologna, Gasperini zwijgt over Napoli
13.00LIVE: de climax nadert, speelronde 34 in de Eredivisie
12.55'Bayern München loopt voor de zesde keer een blauwtje'
12.55Hartman positief over mogelijke Feyenoord-trainer: 'Goede band met hem'
12.54Hartman zag belangrijke rol voor hemzelf weggelegd in Nederlands elftal op EK
12.45Waarom de kerstman de trofee overhandigde aan Celtic
12.35Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
12.28Hartman openhartig over Chelsea: 'De interesse stopt niet'
12.18Vitesse maakt eindstand crowdfundingsactie bekend: 'Fantastisch resultaat'
12.00VI Live: spannende dag in zowel Eredivisie als Premier League
12.00VP Award 2024: Feyenoord-rots in de branding Hancko klaar voor de top
11.59Videobeelden als wapen van Arne Slot: ‘Die eerste bespreking vond ik de mooiste’
11.55Feyenoorder Quilindschy Hartman openhartig over interesse van Chelsea: ‘Kreeg ook na blessure nog bericht’
11.50Toptalent rekent af met blessures: 'Samen met Ajax bepaalde dingen onderzocht'
11.47Zuidam bevestigt PSV-interesse: 'Er is genoeg belangstelling'
11.43Chelsea betaalt meer dan 30 miljoen voor Braziliaanse tiener
11.43Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
11.35Hartman was hard op weg naar Chelsea: 'De interesse stopt niet'
11.35Bergwijn krijgt laatste kans zich definitief in de kijker van Koeman te spelen
11.16'Ik zou meegaan naar het EK en stiekem denk ik dat ik had gespeeld als wingback'
11.15Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
11.05Juventus stelt ‘legende’ aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
11.02Kraay had contact met Koeman over Wieffer en Zirkzee: 'Letterlijk gezegd'
11.00Jeremie Frimpong schrijft historie met Leverkusen, miraculeuze ontsnapping Union in blessuretijd
11.00Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
10.53Feyenoord leidt afscheidswedstrijd Slot in met prachtig filmpje
10.52'Mogelijke Leipzig-transfer Geertruida vertraagd, ook Bayern gecharmeerd'
10.50LIVE eredivisie | NEC hoopt op bezoek bij Almere City luxepositie in play-offs te behouden
10.45Juventus stelt clubicoon aan als interim-trainer na vertrek Allegri
10.42ED hint op snelle transfers bij PSV: drie namen vallen in Eindhoven
10.33Goaltjesdief Steijn krijgt les van Van Nistelrooij: 'Ruud had maar kwartier nodig'
Resultaten x
Binnenland

ELF Terugblik: lekkere 5-1 en carnaval voor NAC

Het was een lekkere voetbalavond, de vrijdag 5 februari. Natuurlijk stonden niet de meest spectaculaire affiches op het programma, maar er waren wel wat interessante potjes te bekijken. Een 5-1 in de Bundesliga, bijvoorbeeld. Dit en meer in de ELF Terugblik!

05-02-2016 22:56 door Redactie ELF Voetbal

HOT!!!

Gladbach - Bremen: 5-1
De nieuwe nummer 4 van de Bundesliga legde een galavoorstelling op de mat tegen een arm Werder, dat in de gevarenzone blijft op plaats 16. Lars Stindl en Andreas Christensen scoorden voor rust voor de thuisploeg. Laatstgenoemde scoorde na rust nog eens, waarna Claudio Pizarro de eer redde voor Werder. Uit een penalty pakte hij de 5e plaats in het topscorersklassement van de Bundesliga ooit met 182 goals. Raffael (penalty) en Havard Nordtveidt (WOW!) maakten de 5 daarna vol voor Gladbach.

NAC
Sjoerd Ars was vrijdag de grote man bij NAC Breda. De spits scoorde er 2 en zorgde ervoor dat Sparta Rotterdam en VVV-Venlo zondag onder hoogspanning de topper moeten afwerken. Carnaval in Breda!

Verbeek
Gertjan Verbeek werkt in alle rust toe naar een rentree van VfL Bochum in de Bundesliga. De Nederlandse trainer leidde zijn ploeg vrijdag naar een zeer knappe overwinning op Freiburg, dat 2e staat: 2-0. Zelf staat Bochum nu 4e, met 10 punten achterstand op koploper RB Leipzig. Freiburg heeft 7 punten op Verbeek en co, terwijl de play off-plek van Nurnberg wel in zicht is: nog 2 punten verschil.

NOT!!!

Fenerbahce
Verliezen van een laagvlieger doet je titelkansen geen goed. Onder leiding van Samuel Eto'o versloeg Antalyaspor vrijdag het grote Fenerbahce, waar Robin van Persie wel weer eens scoorde. Helaas pas in de 96e minuut en bij een 4-1 achterstand...

Excelsior
Het Rotterdamse Excelsior is degradatiekandidaat en dat was vrijdag helemaal niet nodig. De ploeg van Alfons Groenendijk kreeg zat kansen tegen Willem II, maar scoorde geen enkele goal. Het is al 10 wedstrijden geleden dat Excelsior een potje won. Toen waren de Tilburgers ook de tegenstander. Aanvallend is Excelsior gewoon niet goed genoeg. 0-0 op Woudestein.

Anderlecht
Net als Ajax is Anderlecht zo'n club die eigenlijk elk jaar kampioen moet worden. Tussen 2011 en 2014 was het 3 keer achter elkaar de beste. Vorig jaar lukte het niet en ook dit seizoen ziet het er niet goed uit. Paarswit speelt niet best en kwam ook bij het debuut van Alexander Büttner tegen KV Mechelen niet verder dan 2-2. De achterstand op koploper AA Gent is 4 punten en kan 7 worden, als de Vlamingen hun competitiewedstrijd 'gewoon' winnen.